За нас

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Баку 3, ет. 1, ап 3.

Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава лиценз за туроператор - 05677 от 25.07.2006 година. Съгласно чл.42 от Закона за Туризма има сключена застраховка Отговорност на Туроператора № 3405070240R00012.

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД
предлга разнообразен спекър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

Туристическата агенция
предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД организира незабравими пътувания до екзотични дестинации, обиколни турове на България и по света, почивки на море и планина, изготвяне на индивидуални програми по Ваш избор, хотелски резервации в страната и чужбина.

Благодарение на богатия опит и голям професионализъм на екипа, ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД предлага най - добрите варианти по отношение на цена - качество за хотелско настаняване, транспорт, допълнителни услуги във връзка със специфичните изисквания на клиента.

Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на туристическата агенция.

Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията преддлага на свпоите клиенти туристически услуги на атрактивни и конкурентни цени.